Over Liesbeth

Even voorstellen:  Liesbeth Tettero.

Schermafbeelding 2014-10-08 om 15.01.12Communicatie en maatschappelijke betrokkenheid lopen als rode draad door mijn leven. Ik schreef de schoolkrant vol, maakte radioprogramma’s bij een ziekenomroep, was Clubkid van Veronica (met een serieuze radio-opleiding!), werkte bij lokale omroepen, studeerde communicatiekunde en stortte me in de studentenpolitiek.

Na mijn afstuderen was ik communicatieadviseur en woordvoerder bij o.a. gemeenten en de Utrechtse politie, en later trainer, coach en ‘professioneel politiek dier’. Ik was gemeenteraadslid in Maarssen en tot voor kort werkte ik bij GroenLinks als manager Politiek Personeelsbeleid, waar ik me bezighield met o.a. werving & selectie, opleidingen, training en coaching.

Nu ben ik na een reorganisatie ‘in between jobs’ zoals dat zo mooi heet, dus beschikbaar voor een baan en/of freelance-opdrachten op het gebied van HR, opleiding, training, coaching, communicatie en openbaar bestuur. Informatie over mijn bedrijf vind je op mijn website en mijn cv vind je op LinkedIn.

Ik woon in Molenpolder, een prachtig natuurgebied dat pal naast de stad Utrecht ligt, met mijn vriend en met parkiet Guus. Ik ben bestuurslid van de bewonersvereniging, zing in een koor, ga graag naar het theater en hou van zeilen. En van bloggen natuurlijk.

Advertenties
%d bloggers liken dit: